ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Με την παρούσα ,θα ήθελα να σας συγχαρώ, για την άμεση και άριστη νοσηλεία ,που
μου παρειχατε στο νοσοκομείο σας, ύστερα απο ενα ατύχημα που είχα στο σκάφος στις
3 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.
Ιδιαίτερος θέλω να ευχαριστήσω την κ Αφροδίτη Φωτιάδου ιατρό (το όνομα της το είδα
στην συνταγή που μου έγραψε) και την κ.Ισμηνη ,που το όνομα της το άκουσα στο
νοσοκομείο ,για την άψογη κατάρτηση τους ,την ανθρώπινη επικοινωνία τους και για
την μεγάλη τους υπομονή.
Τέλος συγχαίρω και εσάς ,για την εκλογή που κάνατε στο ιατρικό και νοσηλευτικό
προσωπικό,του νοσοκομείου σας .

Αξιότιμοι κύριοι, αξιότιμες κυρίες,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την περίθαλψη της 5χρονης κόρης μου
Αλκυόνης, σήμερα το πρωί, Κυριακή 6 Αυγούστου, στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού
Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.
Εξέτασαν το παιδί μας ενδελεχώς, του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, πάντα με
χαμόγελο και υπομονή. Για μας ήταν πολύτιμη η προσέγγιση σας καθώς ο γιατρός των
παιδιών μας βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Κύπρο όπου και διαμένουμε
Συγχαρητήρια στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό! Και σας ευχαριστούμε πολύ! Ο
θεός να σας δίνει δύναμη και φώτιση.
Με μεγάλη εκτίμηση,
Χριστιάνα Κουζάρη Αθανασάτου

Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη  για αυτούς τους θαυμάσιους ήρωες, νοσηλευτές και γιατρούς, στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Τόσο κατά την προσέλευση μου στα επείγοντα όσο και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου στην παθολογική κλινική.

Άψογη η αντιμετώπιση στα επείγοντα με γιατρό και νοσηλεύτρια να εργάζονται άκρως επαγγελματικά και με άπειρη ζεστασιά προς τον ασθενή! Η νέα πτέρυγα επειγόντων που θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι δωρεά (και όχι παροχή της κυβέρνησης) είναι πραγματικά ευρωπαϊκών προτύπων.

Στην παθολογική κλινική δε όλα κυλούσαν ρολόι όλες τις ημέρες που βρισκόμουν εκεί με πολύ καλή

αντιμετώπιση από τις περισσότερες νοσηλεύτριες.

Οι γιατροί επίσης έκαναν τη μεγαλύτερη προσπάθεια που θα μπορούσαν να κάνουν καθώς υπάρχει μία περίεργη κατάσταση με σχεδόν διαφορετικό παθολόγο υπεύθυνο της κλινικής κάθε μέρα. Οι ειδικευόμενοι γιατροί προσπάθησαν πολύ επιδεικνύοντας προσοχή προς τον ασθενή. Δεν μιλώ μόνο για μένα διότι παρατήρησα συμπεριφορές και επαγγελματισμό προς όλους τους ασθενείς.

Καλό θα ήταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα

της υγείας διότι όλοι έχουμε την ανάγκη κάποια στιγμή να βρεθούμε σε νοσοκομείο.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Χριστίνα Μαρούλη

Καθηγήτρια Κλασσικού Χορού

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΙΑΚΡΟΥΣΗ

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τους θεράποντες ιατρούς κ. Ευάγγελο Γιαννάτο και την κ. Βάσω Κοκκίνου,

καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας,

για την άριστη ιατρική φροντίδα και την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλη την διάρκεια της ασθένειας του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Διονύση Διακρούση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΚΚΟΛΗ

 

  Ευχαριστούμε θερμά την γραμματεία διοίκησης κα Κουρούκλη Αντωνία για το ενδιαφέρον της και την πολύτιμη συμβολή της, στο έκτακτο εργαστηριακό έλεγχο της μητέρας μας Βάιας Κοκκόλη.

  Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Διευθυντή της καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Αργοστολίου, κο Δημοσθένη Δρόσο για την άμεση ανταπόκριση και το επιστημονικό ενδιαφέρον, στο πρόβλημα υγείας της μητέρας μας.

  Ευχόμαστε υγεία σε όλους.

 

Με αγάπη 

Οικογένεια

  Γεράσιμου Κοκκόλη

    Αγλαΐα, Γιώργος και Νίκος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν Κεφαλληνίας ευχαριστούμε θερμά τους κάτωθι δωρητές, οι οποίοι προσέφεραν στο Νοσοκομείο το ποσό των 2490 ευρώ στην μνήμη της Αθανασίας Δενδρινού.

     Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:

Αντύπα Ρεγγίνα

Barrit David & Lesley

Βασιλάτος Διονύσιος

Γερμένης Νικόλαος & Κράνου Βασιλική

Γιακουμάτος Γρηγόρης

Ζεπάτου Βενετία

Καβαλλιεράτος Γεώργιος Γεράσιμος

Καραχρήστος Δημήτριος

Κατσαμπίρης Κωνσταντίνος

Οικογένεια Δενδρινού

Οικογένεια Παπαδημάτου

Μ. Παπανελοπούλου & ΣΙΑ ΟΕ

Ρασσιάς Διονύσιος

Τζανάτος Γεράσιμος

Τσελέντη Τάνια και Λιλή,

        Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε  την οικογένεια Δενδρινού για την πρωτοβουλία της που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το παραπάνω αναφερόμενο ποσό υπέρ του Νοσοκομείου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για ανακαίνιση χώρου της Παθολογικής Κλινικής.

Ο Διοικητής του ΓΝ Κεφαλληνίας

Δημήτρης Μαρτίνης

Ευχαριστήριο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργοστολίου και στον Δήμαρχο κ Θεόφιλο Μιχαλάτο για την απόφαση της Τρίτης 23/8/2022 , με την οποία παρέχεται από τον Δήμο επίδομα πεντακοσίων (500) Ευρώ μηνιαίως, για σίτιση και στέγαση, σε ……. ιατρούς που θα προσληφθούν με την τελευταία προκήρυξη στο Νοσοκομείο μας.

    Η απόφαση αυτή είναι μία έμπρακτη αλλά ταυτόχρονα και καθοριστική στήριξη στην προσπάθεια για την επάνδρωση του Νοσοκομείου με ειδικευμένους γιατρούς και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην στελέχωση του, καθώς είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους γιατρούς που θα έρθουν στην Κεφαλονιά.

    Άλλωστε είναι πρόσφατο το παράδειγμα  της προηγούμενης παρόμοιας απόφασης του Δήμου Αργοστολίου, η οποία απέδωσε και βοήθησε στην προσέλευση ιατρών σε προηγούμενη προκήρυξη, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί και τώρα, βοηθώντας έτσι στην πληρέστερη στελέχωση του Γ.Ν. Κεφαλλήνιας, δίνοντας ταυτόχρονα και στους κατοίκους των νησιών μας καλύτερες υπηρεσίες υγείας, που είναι ο βασικός στόχος όλων μας.

    Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη αφορά την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας, Επιμελητή  Β΄ Εσωτερικής Παθολογίας, Διευθυντή Αναισθησιολογίας, Επιμελητή Β΄ Μαιευτικής- Γυναικολογίας, Διευθυντή Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Καρδιολογίας και Επιμελητή Β΄ Ιατρικής  - Βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής Ιατρικής.

     Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει και καταληκτική ημερομηνία είναι η 2η Σεπτεμβρίου 2022.

 

                        

 

 

 

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτρης Μαρτίνης

 

 

Ο Αντιπρόεδρος

Θανάσης Αυγερινός

 

Το μέλος

Ζωή Μοσχονά

Ευχαριστήριο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμης και στον Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Μονιά  για την απόφαση της Παρασκευής 18/8/2022 , με την οποία παρέχεται από τον Δήμο επίδομα πεντακοσίων (500) Ευρώ σε δύο ιατρούς που θα προσληφθούν με την τελευταία προκήρυξη στο Νοσοκομείο μας.

    Η απόφαση αυτή είναι μία έμπρακτη αλλά ταυτόχρονα και καθοριστική στήριξη στην προσπάθεια για την επάνδρωση του Νοσοκομείου με ειδικευμένους γιατρούς και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην στελέχωση του .

    Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη αφορά την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας, Επιμελητή  Β΄ Εσωτερικής Παθολογίας, Διευθυντή Αναισθησιολογίας, Επιμελητή Β΄ Μαιευτικής- Γυναικολογίας, Διευθυντή Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Καρδιολογίας και Επιμελητή Β΄ Ιατρικής  - Βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής Ιατρικής.

     Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει και καταληκτική ημερομηνία είναι η 2η Σεπτεμβρίου 2022.

 

                        

 

 

 

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτρης Μαρτίνης

 

 

Ο Αντιπρόεδρος

Θανάσης Αυγερινός

 

Το μέλος

Ζωή Μοσχονά

 

 

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 21:47

Ευχαριστήριο κ. Μαγουλά

Προς: Την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας

Στις 7 Απριλίου, ευρισκόμενος με τη σύζυγό μου στο Super Market Βασιλόπουλος, υπέστην ημιλιποθυμικό επεισόδιο. Ειδοποιήθηκε αμέσως το Ε.Κ.Α.Β, το οποίο μας μετέφερε στα Επείγοντα, όπου Ιατροί και Νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν τα δέοντα, αντιμετωπίζοντας την λιποθυμική κρίση με ιδιαίτερη φροντίδα.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο ξενοδοχείο Ionian Plaza για την εξασφάλιση δωρεάν διαμονής μετακινούμενου ιατρού για την κάλυψη αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας. 

Ο Διοικητής 
Δημήτριος Μαρτίνης

 

Image
Σουηδίας 17, ΤΚ 28100
Αργοστόλι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς