Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 09:12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ Κύριο

  Την Τρίτη 18 Απρίλιου εγκαινιάστηκε το νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας καθώς και το νέο Τμήμα Αποστείρωσης, τα οποία αποτελούν δωρεά του κληροδοτήματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή, παρουσία της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, κας Μίνας Γκάγκα και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

   Ακολουθήσε αγιασμός από τους αρχιμανδρίτη π. Μάρκο Αποστολάτο, π. Χαράλαμπο Χαρίτο και π. Κωνσταντίνο Τζουβέκα , παρουσία όλου του προσωπικού του νοσοκομείου. Στα εγκαίνια παρέστησαν η εκπρόσωπος του Ιδρύματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή, κα Καλυψώ Νομικού , ο Βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας, κ. Σταύρος Τραυλός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, κ. Ανδρόνικος Βαλλιανάτος, ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, κ. Γιώργος Τσιλιμίδος, η Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, κα Κρυσταλλία Μιχαλάτου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννης Καρβέλης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, κ. Δημήτρης Μαρτίνης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια, κα Ζωή Μοσχονά, η ειδική σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα τουρισμού, κα Μαρίνα Βεργωτή, ο Παναγής Βεργωτής, ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου κ. Νίκος Μοντεσάντος καθώς επίσης και εκπρόσωποι αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών.

  Μετά τον αγιασμό  πραγματοποιήθηκε περιήγηση και ενημέρωση  από τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Δημήτρη Μαρτίνη  στους χώρους των νέων ΤΕΠ, τη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, το κύριο τμήμα των ιατρείων, το μικρό χειρουργείο, την Αίθουσα Γύψου, την Αίθουσα Απομόνωσης και την Κεντρική Αποστείρωση του νοσοκομείου.

  

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Κεφαλληνίας

 Δημήτρης  Μαρτίνης

 

 

Οι φωτογραφίες είναι αναδημοσίευση από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 14:49
Image
Σουηδίας 17, ΤΚ 28100
Αργοστόλι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς