Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 12:03

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Ευχαριστήριο

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργοστολίου και στον Δήμαρχο κ Θεόφιλο Μιχαλάτο για την απόφαση της Τρίτης 23/8/2022 , με την οποία παρέχεται από τον Δήμο επίδομα πεντακοσίων (500) Ευρώ μηνιαίως, για σίτιση και στέγαση, σε ……. ιατρούς που θα προσληφθούν με την τελευταία προκήρυξη στο Νοσοκομείο μας.

    Η απόφαση αυτή είναι μία έμπρακτη αλλά ταυτόχρονα και καθοριστική στήριξη στην προσπάθεια για την επάνδρωση του Νοσοκομείου με ειδικευμένους γιατρούς και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην στελέχωση του, καθώς είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους γιατρούς που θα έρθουν στην Κεφαλονιά.

    Άλλωστε είναι πρόσφατο το παράδειγμα  της προηγούμενης παρόμοιας απόφασης του Δήμου Αργοστολίου, η οποία απέδωσε και βοήθησε στην προσέλευση ιατρών σε προηγούμενη προκήρυξη, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί και τώρα, βοηθώντας έτσι στην πληρέστερη στελέχωση του Γ.Ν. Κεφαλλήνιας, δίνοντας ταυτόχρονα και στους κατοίκους των νησιών μας καλύτερες υπηρεσίες υγείας, που είναι ο βασικός στόχος όλων μας.

    Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη αφορά την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας, Επιμελητή  Β΄ Εσωτερικής Παθολογίας, Διευθυντή Αναισθησιολογίας, Επιμελητή Β΄ Μαιευτικής- Γυναικολογίας, Διευθυντή Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Ακτινολογίας, Επιμελητή Β΄ Καρδιολογίας και Επιμελητή Β΄ Ιατρικής  - Βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής Ιατρικής.

     Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει και καταληκτική ημερομηνία είναι η 2η Σεπτεμβρίου 2022.

 

                        

 

 

 

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Δημήτρης Μαρτίνης

 

 

Ο Αντιπρόεδρος

Θανάσης Αυγερινός

 

Το μέλος

Ζωή Μοσχονά

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 12:05
Image
Σουηδίας 17, ΤΚ 28100
Αργοστόλι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς