Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 07:56

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ.

 

Προς τους γιατρούς και το προσωπικό των Νοσοκομείων Αργοστολίου και Ληξουρίου.

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις εγκάρδιες ευχαριστίες και τις ευχαριστίες μου προς τους γιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων Ληξουρίου και Αργοστολίου για τη φροντίδα και την ταχεία ανταπόκριση, που έσωσαν τη ζωή του συζύγου μου το απόγευμα της 1ης Φεβρουαρίου. στο

νοσοκομείο Ληξουρίου που στέλνουν τον άντρα μου στο νοσοκομείο Αργοστολίου με το ασθενοφόρο πολύ γρήγορα αφού διαπίστωσαν ότι είχε πρόβλημα καρδιάς, θρόμβωση.

Στο νοσοκομείο Αργοστολίου νοσηλεύτηκε επιτυχώς και μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Τζάνειο Νοσοκομείο στην Αθήνα. Οι καρδιολόγοι εκεί επαίνεσαν το νοσοκομείο Αργοστολίου για τη θεραπεία καθώς ο θρόμβος είχε διαλυθεί όταν φτάσαμε στην Αθήνα.

Τον παρακολουθούσαν στην εντατική για 4 μέρες και τώρα είμαστε πίσω στο Ληξούρι. Αν δεν ήταν η γρήγορη απάντηση όλων των εμπλεκομένων, ο σύζυγός μου Άντονι δεν θα ήταν μαζί μας σήμερα…

Θα ήθελα να αναφέρω τον Δρ Δρόσο, τη Δρ Ραφαέλλα Άννα Μουτσοπούλου και το προσωπικό του νοσοκομείου Γιάννα Φρέτσιου και Ισμήνη Μεσσάρη. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και δεν ξέρω τα ονόματά τους. Η Δρ Χ. Ζαχαριάδη ήταν πάντα πολύ πολύ εξυπηρετική. ..

Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και το προσωπικό των Νοσοκομείων Ληξουρίου και Αργοστολίου που κάνετε πάντα το καλύτερό σας και φροντίζετε την κοινότητα της Κεφαλονιάς.

Περσεφόνη Ντέιβι (Μαζαράκη)

Image
Σουηδίας 17, ΤΚ 28100
Αργοστόλι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς